Смачні чебуреки без замісу тіста та смаження – виходять завжди соковиті та хрусткі

89ferjiy6247

Дорогі друзі, хочемо вам сьогодні показати, як приготувати смачні та, навіть, можна сказати не шкідливі для здоров’я чебуреки. Готувати їх – одне задоволення, тому що для приготування тісто замішувати не потрібно і смажаться вони без олії.

Результат вас дуже приємно здивує, тому що “тісто” виходить трохи хрумким, а начинка – соковитою!

Для приготування нам знадобляться такі продукти:

  • Фарш (свинина-яловичина) – 200 гр.
  • Цибуля – половинка.
  • Рослинна олія.
  • Сіль та спеції.
  • Кінза та кріп.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сметана – 1,5 ст/л.
  • Лаваш або тортилья.

Приготування:

  1. Цибулю нарізаємо дрібними кубиками і відправляємо в сковороду з невеликою кількістю олії, смажимо пару хвилин і додаємо заздалегідь підготовлений фарш свинина/яловичина.
  2. У фарш додаємо сіль та спеції та смажимо 10-12 хвилин до готовності, періодично помішуючи. За пару хвилин до готовності фаршу додаємо дрібно нарізану зелень.
  3. Для цього рецепту нам знадобиться лаваш або тортилья, найкраще відразу купити круглий лаваш, щоб не вирізати коло.
  4. У миску розбиваємо яйце, добре збиваємо його виделкою. Додаємо сметану, перемішуємо.
  5. За допомогою пензлика краї лаваша змащуємо цією сумішшю, всередину додаємо підготовлену начинку з фаршу. Краї акуратно зліплюємо.
  6. Підготовлений чебурек перекладаємо на лист, застелений пергаментним папером та змащений олією.
  7. Чебуреки за допомогою пензлика повністю обмащуємо підготовленою сумішшю та відправляємо в розігріту до 180* духовку випікатися на 10-15 хвилин, доводимо до рум’яності.

Ось і все, смачні та корисні чебуреки готові! Чебуреки за смаком виходять просто дуже м’які та соковиті! Обов’язково спробуйте приготувати, ми впевнені, вони сподобаються всім!

1 1 1 1 1
Если заметили ошибку, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter