Рагу з куркою і овочами – відмінна ідея для ситного обіду чи вечері. Страва настільки просто та домашня, що не потребує дорогих інгредієнтів. Її можна назвати навіть бюджетною, адже картопля, морква, цибуля точно знайдуться у кожному домі.
Для рагу обирайте ніжне куряче філе. Воно додасть страві особливого смаку та зробить її дієтичною.
Рецепт овочевого рагу з куркою
- Час: 45 хвилин
- Порції: 4
Приготування:
- Бланшуємо помідори: робимо надріз та занурюємо в окріп на 30 – 60 секунд. Далі перекладаємо в холодну воду та знімаємо шкірку.
- Овочі і курку нарізаємо соломкою, моркву натираємо, або також нарізаємо соломкою.
- ️Курку солимо і перчимо.
- На велику сковорідку наливаємо олію, підсмажуємо курку до готовності. Додаємо цибулю і часник, тушкуємо з куркою 5 – 6 хвилин.
- ️Додаємо решту овочів, воду і тушкуємо все разом помішуючи 15 хвилин.
- ️Сметану змішуємо з борошном, додаємо до рагу, солимо, перчимо, додаємо лаврові листочки. Тушкуємо все разом ще 5 хвилин і вимикаємо вогонь.