Як не забруднитись буряковим соком під час приготування: лайфхаки від професіоналів

ghjxfhq414

Багато любителів страв із буряків вимушено відмовляються від їхнього приготування. Натуральні барвники буряків зовсім не радують кулінарів, адже від її соку страждає шкіра рук. Особливо під час натирання овочів на тертці. Але й із цією проблемою вже навчилися боротися. Існують способи приготування буряка, завдяки яким руки залишаються чистими.

Рослинна олія

Перед приготуванням буряка, обробіть руки олією. Воно захистить шкіру від фарбування соком та зволожить її. У процесі приготування додайте масло на шкіру, інакше очікуваного результату не буде.

Лимонний сік чи кислота

Сік лимона, лимонна кислота або оцет також не дадуть бурякового соку вбратися в шкіру. Слід враховувати властивості соку і кислот, що підсушують, — завжди зволожуйте руки кремом після їх використання.

Гумові рукавички

Досить одягти їх і не порвати, зачепившись об гострі ножі. Рукавичками користуються і професійних кухнях. Кухарі, які готують буряк щодня, зберігають руки чистими.

Целофановий пакет

Через нього можна притримувати буряк і натирати або нарізати.

Столова вилка

Буряк наколюється на вилку з одного боку, а з іншого натирається на тертці або нарізається ножем.

1 1 1 1 1
Если заметили ошибку, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter