Як приготувати плавлений сир по-домашньому

t4443

Пропонуємо приготувати плавлений сир по-домашньому за перевіреним способом. Рецепт простий та з доступних продуктів. А ще ви отримаєте можливість навчитись готувати смачний сир без домішок.

Інгредієнти для сиру

Вам знадобляться такі:

  • 1 кг домашнього кисломолочного сиру;
  • 1 л молока;
  • 0,5 ч.л. соди;
  • 1 ст.л. вершкового масла;
  • 2 яйця;
  • 1 ч.л. кмину;
  • сіль за смаком.

Як приготувати

Домашній сир потрібно залити молоком. Поставте на вогонь та зваріть до тягучості сиру. Потім потрібно злити.

Постійно помішуючи, додайте сирі яйця, соду, кмин та вершкове масло. Тепер час   довести масу до готовності, але недовго проварюючи.

Масу плавленого сиру потрібно перелити у форму та охолодити. Тепер можна куштувати. Рецепт простий та не потребу багато дій, часу. Спробуйте приготувати. Смачного!

1 1 1 1 1
Если заметили ошибку, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter