Якщо у вас є лише година на приготування вечері, цей рецепт вас точно врятує. Просто обсмажте свинину з грибами в сковороді та подайте з улюбленим гарніром.
SHUBA радить обрати для цього рецепту пісний шматок свинини, хоча ви можете використати будь-яку частину тушки. Також можна обрати й інше м’ясо — курятину, індичку чи яловичину. Можете додати більше різноманітних спецій, якщо хочете.
Інгредієнти
Свинина
800 г
Печериці
300 г
Часник, зубчики
3 шт.
Цибуля жовта ріпчаста
1 шт.
Кінза, пучок
1 шт.
Олія
за смаком
Чебрець, гілочка
за смаком
Сіль
за смаком
Чорний перець
за смаком
Крок 1/5
Промийте м’ясо, обсушіть паперовими рушниками та наріжте невеликими кубиками. Маленькі гриби розріжте на половинки, великі — на четвертинки чи на 6 частин. Цибулю наріжте напівкільцями або кубиками.
Крок 2/5
Розігрійте в сковороді на сильному вогні олію, покладіть цибулю та обсмажте до напівпрозорості.
Крок 3/5
Покладіть в сковороду свинину та обсмажуйте протягом 6 хвилин, помішуючи. Посипте сушеним чебрецем, перемішайте.
Крок 4/5
Покладіть в сковороду гриби та обсмажте ще протягом 10 хвилин або більше, помішуючи, поки з м’яса та грибів не випарується вся волога.
Крок 5/5
Посоліть, поперчіть, перемішайте та зніміть з вогню. Приправте рубаною кінзою та пропущеним через прес часником. Накрийте сковороду кришкою та дайте настоятися 15 хвилин.