Продукти для блюда
-
баклажани 2 шт.
-
помідори 3 шт.
-
багет 1 шт.
-
майонез 200 мл.
-
часник
-
сіль
-
зелень для прикраси
-
олія для смаження
Як готувати?
Баклажани нарізаємо кружальцями завтовшки 1 см.
Посипаємо сіллю і залишаємо хвилин на 15-20, щоб у баклажанів пішла гіркота.
За цей час можна нарізати помідори кружальцями.
Також нарізаємо багет однаковими рівними скибочками завтовшки близько 1 см.
Потім потрібно видавити часник через часнику та додати в майонез.
Кількість зубчиків часнику додавайте до смаку, 3-5 шт.
Баклажани обсмажуємо на олії з двох сторін до золотаво-коричневої скоринки.
Готові баклажани викладаємо на серветку, щоб увібралася зайва олія.
Коли баклажани охолонуть, можна збирати бутерброди.
Скибочку багету змащуємо майонезом з часником, поверх викладаємо баклажан, помідор і прикрашаємо зеленню.
Зберігайте рецепт та спробуйте приготувати!