Швидко і смачно: три рецепти сирників у мультиварці

211425

Сирники є одним з найніжніших десертів, який також можна готувати на сніданок

Якщо у вас немає часу смажити сирники на пательні, то "Дивогляд" підготував для вас рецепти сирників у мультиварці. 

КЛАСИЧНІ СИРНИКИ

Інгредієнти:

  • Сир (5%) – 250 гр;
  • борошно пшеничне 50 гр;
  • яйце – 1 шт;
  • цукор – 2 ст л;
  • щіпка солі;
  • дрібка ванільного цукру.

Спосіб приготування:

Протріть сир через дрібне сито і вбийте в нього одне яйце. Додайте ванільний цукор, сіль, звичайний цукор (за смаком) і ретельно перемішайте. Борошно просійте через сито і поступово вводіть в масу. Сформуйте сирники, покладіть їх в мультиварку і встановіть режим "смаження". Не забудьте перевернути сирники на інший бік, щоб вони краще приготувалися.

Сирники з манкою

Інгредієнти:

  • Сир (9%) – 220 гр;
  • борошно – 2 ст. л.;
  • цукор – 2 ст. л.;
  • манна крупа – 1 ст.л.;
  • дрібка ванільного цукру.

Спосіб приготування:

Змішайте манну крупу з борошном і додайте до маси ванільний і звичайний цукор. Вбийте яйце і ретельно перемішайте. Сформуйте сирники і готуйте в мультиварці на режимі "Випічка".

Сирники без яєць

Інгредієнти:

  • Сир (5%) – 260 гр;
  • борошно пшеничне – 1 ст.л.;
  • цукор – 1 ст. л.;
  • дрібка солі.

Спосіб приготування:

Усі інгредієнти змішайте разом до однорідної маси. Сформуйте ковбаску, поріжте кільцями і обкачайте кожен з них в борошні. Готуйте в мультиварці на режимі "Смаження" або "Випічка".

1 1 1 1 1
Если заметили ошибку, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter