Котлета по-київськи з цікавою начинкою: рецепт, з яким ви забудете про інші

11124

Котлета по-київськи вже стала класичною стравою, але це не єдиний рецепт котлет із начинкою. Сьогодні поділимося рецептом свинячих котлет із шинкою та горошком.

Як приготувати свинячі котлети з шинкою та горошком

Інгредієнти на 4 порції:

  • свинина — 500 г;
  • шинка — 100 г;
  • зелений горошок — 50 г;
  • цибуля жовта ріпчаста — 1 шт.;
  • борошно — 1 ст. л.;
  • вода — 0.5 склянки;
  • яйце куряче, велике — 2 шт.;
  • рослинна олія — 100 г;
  • масло вершкове 82% — 1 ст. л.;
  • чорний перець, сіль, панірувальні сухарі — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Шинку та цибулю наріжте маленькими кубиками та підсмажте на невеликій кількості олії до золотистого кольору. Наприкінці приготування додайте зелений горошок. Добре перемішайте.
  2. Додайте в сковороду борошно та воду. Смажте до загусання. Посоліть, перемішайте та зніміть з вогню.
  3. Свинину добре промийте, наріжте шматками та відбийте кухонним молоком. Посоліть і поперчіть з обох боків. Покладіть на середину кожного шматка начинку та загорніть у рулетик.
  4. Яйця збийте вилкою до однорідності. Занурте котлети в яйце, потім обваляйте в панірувальних сухарях. Потім знову занурте котлети в яйце і знову в сухарі.
  5. Влийте в сковороду масло і підсмажте котлети до золотистої скоринки. Готові котлети покладіть на 20 хвилин у розігріту до 180 градусів духовку.
 
1 1 1 1 1
Если заметили ошибку, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter